TANDEN BLEKEN

Laat je tanden gronding reinigen, waarbij ze 4 tot 10 tinten witter worden.

Veilig en effectief tanden bleken. Geheel pijnloos en niet schadelijk voor de tanden!

Als kind heb je een stralend wit gebit gekregen dat een prachtige glimlach opleverde. Echter, naarmate je ouder wordt zie je dat de kleur van je tanden langzaam veranderd. Er komt hardnekkige aanslag op die niet zo eenvoudig te verwijderen is. Wie zich stoort aan de kleur van zijn gebit, hoeft de oplossing tegenwoordig niet meer te zoeken in kostbare kronen of andere dure behandelingen. Een zelfverzekerde glimlach kun je al krijgen met een enkele behandeling tanden bleken, een volledige 50 minuten sessie kost slechts €69,- euro.

  • Veilig en verantwoorde behandeling die niet schadelijk is voor het gebit.
  • Verwijdert effectief hardnekkige tand verkleuringen.
  • Volledig goedgekeurd door de Europese Unie.
  • Pijnloos en zonder enige bijwerkingen, ook veilig voor gevoelige tanden.
  • Het mag zo vaak je wilt. *Gemiddeld 8 tinten witter.
  • 3 maanden tot 2 jaar zichtbaar (afhankelijk van uw leefgewoonte)
  • Ook geschikt voor kronen, facings en gebit.

Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel om de kleur van de tanden te veranderen.

De tanden worden gebleekt met professionele apparatuur en producten. Waarbij je je tanden gemiddeld 4-16 tinten witter kunt krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van een non-peroxide gel: sodium perborate 0,1%. Dit is een gel met een zoutoplossing waarbij 0,1% toegestane peroxide vrijkomt onder de UV-lamp, dus is het bleken geheel veilig.

Het basisbestanddeel van peroxide vrij bleekgel is natrium bicarbonaat. Natrium bicarbonaat maakt je tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide. Alles is van hoge kwaliteit en goedgekeurd door de EU . Ook helpt natrium bicarbonaat om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen. Koffie, thee, roken en frisdrank zijn factoren van buitenaf die naast de invloeden zoals ouderdom, medicijngebruik en een slechte hygiëne je tanden snel tot verkleuringen hebben geleid. Deze vergeelde verkleuringen kunnen op deze manier goed gebleekt worden. De bleekgel bevat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven je gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevat de gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.

Er zijn eventueel ook exclusieve onderhoudsproducten te koop zoals whitening poeder en een whitening tandpasta om je tanden langer wit te houden. Het resultaat zal nooit witter kunnen worden dan het tandbeen van nature is. Dus het resultaat is voor een ieder verschillend. Wel kun je met behulp van de bleekstrips je tanden nog witter krijgen en kun je ze thuis verder bleken totdat je het gewenste witte resultaat behaald heb.


VEELGESTELDE VRAGEN:

Is tanden bleken veilig?

Ja, maar wel onder de voorwaarden dat de behandeling veilig, hygienisch en professioneel uitgevoerd wordt. De behandeling bii beauty heaven  is volledig veilig en pijnloos. Beschadigen de tanden niet en geeft een mooi resultaat.

Hou lang blijven mijn tanden wit?

Je tanden blijven gemiddeld 3 tot 18 maanden witter. Afhankelijk van het eet en drinkgedrag (denk aan koffie, thee, roken, wijn, enz.) kan het zijn dat de tanden sneller weer geel worden. Er bestaan diverse producten om je tanden langer wit ter houden.

Wat zijn de kosten?

1 x 20 min €20,00

2 × 20 min €35,00

3 x 20 min €52.50

Worden mijn tanden gevoelig?

In ongeveer 99% van de behandelingen voel je niets. Soms het zijn dat je na een behandeling een koud gevoel aan de tanden hebt. Of dat het eten of drinken van hele warme of koude dingen gevoelig aanvoelt. We adviseren daarom de eerste 24 uur hiermee op te letten.

Kan iedereen zijn tanden bleken?

99,5% van de mensen die ons bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat je tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan je behandeling.

Hoe wit worden mijn tanden?

De behandelingen van Beauty Heaven zorgen er gemiddeld voor dat je 4 tot 16 tinten wittere tanden krijgt.  voor en na de behandeling controleren we het resultaat samen met je.

Ik heb gehoord dat peroxide in bleekgel verboden is. Klopt dit?

Ja en nee. Tandenbleeksalons mogen bleken met een bleekproduct waar maximaal 0,1% waterstofperoxide in zit. Tandartsen mogen bleken met 6%. Door de wet en regelgeving op dit gebied weet je zeker dat je altijd kiest voor een veilige behandeling.

Ik ben ouder dan 65 jaar, is dit een probleem?

Nee. U kunt gewoon in aanmerking komen voor een tandenbleekbehandeling.

Ik heb een spalkje achter mijn tanden. Wat nu?

Een spalkje achter je tanden geeft geen problemen tijdens het uitvoeren van een tandbleekbehandeling.