WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions & Lashlifting

Wimperextensions zijn inmiddels niet meer weg te denken in de beauty wereld! Voor mascara-look tot volle glamwimpers, het is allemaal mogelijk! We hebben een groot assortiment wimperextensions op voorraad om voor iedere vrouw de perfecte extensions te plaatsen.

Met een lashlift worden de natuurlijke wimpers van de klant gelift en gekruld. Voor vrouwen met van nature mooie maar rechte wimpers is dit de perfecte oplossing.

Wat zijn wimperextensions?

Bij onze wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt.

De voordelen

- Mooie volle en lange wimpers
- Natuurlijke uitstraling
- Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
- Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
- Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
- Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
- Blijven 2 maanden zitten. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op/bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.
- Kleur zorgt voor een oplichtend effect van het oogwit.
- Gebruikt als aanvulling of als contrast passend bij de kleur van de ogen

Bekijk hoe het in werking gaat, het voor en na resultaat en hét antwoord op al je vragen!


Levensduur

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimper(s). Uw eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te laten voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes is 60-75 minuten. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 45-60 minuten.

Elleebana one shot lash lift

Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment!

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Waarom kiezen voor  Elleebana one shot lash lift?

• Zeer korte applicatie techniek – gemiddelde inwerktijd van 10 min en maximaal 17 min
• Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten
• Resultaat van gemiddeld 6-8 weken
• Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling
• Laat natuurlijke wimpers langer lijken
• Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
• Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
• Formaldehyde-vrij
• Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem
• Geschikt voor lange en korte wimpers
• Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten
• GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes
• Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk
• Niet getest op dieren

Voor het ultieme resultaat raden wij je aan de wimpers ook te verven.